OMNET-tilausjärjestelmä ›

Yritys

Yritys

Liiketoimintamme

Liiketoimintamme koostuu ilman- ja kaasujen suodattamiseen tarkoitettujen suodattimien ja suodatinjärjestelmien markkinoinnista, kartoituksesta, suunnittelusta ja konsultoinneista. Laadukkaiden suodattimien ja laitteiden lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme lisäarvoa kuten parempaa sisäilmaa, energiasäästöä, ekologisuutta sekä tuotantotehokkuutta.

 

Kokemus

Yli 30 vuoden kokemus erilaisista suodatinjärjestelmistä auttaa meitä löytämään asiakkaillemme tehokkuudeltaan ja hinta-laatusuhteeltaan parhaimmat ratkaisut. Vuosien kokemus ja toimiminen suodatinjärjestelmien parissa on myös luonut meille vankan kumppanuusverkoston alan johtavien suodatinvalmistajien ja materiaalitoimittajien kanssa. Tämän kokemuksen ja tietotaidon haluamme myös jakaa asiakkaidemme kanssa. Yhdessä kumppaniemme kanssa pystymme lähes aina löytämään ratkaisut asiakkaidemme vaativimpiinkin suodatustarpeisiin.

 

Laatu ja ympäristöasiat

Laatu ja ympäristö ovat meille erittäin tärkeitä. Käytössämme on niin laatu- kuin ympäristöjärjestelmä, joka auttaa meitä seuraamaan ja parantamaan omaa toimintaamme ja tuotteitamme. Lisäksi myymiemme tuotteiden laatua valvotaan ulkopuolisten testaus- ja sertifiointilaitosten kautta. Näin asiakkaamme voi olla aina varma siitä, että saa sitä mitä tilaa. Ympäristöasioissa haluamme toimia ekologisesti. Haluamme myös auttaa asiakkaitamme valitsemaan tuotteita, jotka kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän.

 

 

Historiaa

1989

Yritystoiminta alkaa T:mi Osmo Mäenpää nimellä

 

1990

Yhteistyö F-suotimet Oy:n kanssa alkaa

 

2000

Yhtiömuoto osakeyhtiöksi

 

2007

Yhtiö saa uusia omistajia sukupolvenvaihdoksen käynnistyttyä.

 

2016

Yhteistyö Camfil Oy:n kanssa alkaa.