OMNET-tilausjärjestelmä ›

Konsultointi ja suunnittelu

Konsultointi ja suunnittelu

Puhaltaako IV-järjestelmäsi sinulta kymmeniä tuhansia euroja vuodessa? 

 
Todennäköisesti, jos IV-järjestelmää ei ole mietitty tuotantoasi tukevana kokonaisuutena. Toimintamme aikana olemme kartoittaneet tuhansia kohteita, joissa turhat kustannukset kipuavat vuosittain kymmeniin tuhansiin euroihin. Nämä olisi voitu välttää valitsemalla kohteeseen soveltuva suodatin ja suodatinlaitteisto.

 

Ole kuitenkin huoleti. Asian korjaaminen ei vaadi sinulta suuria ponnistuksia tai kohtuutonta investointia – jos annat sen meidän ratkaistavaksemme.

 

Ota yhteyttä ›

Tutustu asiantuntijapalveluihimme

Me tunnemme puhtaan sisäilman ratkaisevat tekijät. Hyödyntämällä palveluitamme varmistat, että sinulla on käytössä tarpeisiisi soveltuvat suodattimet ja suodatinlaitteet, jotka tuottavat puhdasta sisäilmaa energia- ja kustannustehokkaasti.

KONSULTOINTI JA SUUNNITTELU

Hyödynnä
asiantuntemuksemme

Haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut suodattimiin ja suodatinjärjestelmien haasteisiin.

 

Asiantuntijamme varmistavat, että saat parhaat suodatinratkaisut juuri sinun tarpeisiisi.


Suunnitteletko esimerkiksi uusien ilmanvaihtolaitteiden tai -järjestelmien hankintaa? Me autamme sinua löytämään tehokkaimmat ja energiatehokkaimmat suodattimet myös uusille ilmanvaihtolaitteillesi tai -järjestelmillesi.

 

MAKSUTON KARTOITUS

Helppo askel kohti puhtaampaa sisäilmaa

Palveluumme kuuluu aina asiakkaan kiinteistö- ja konekohtainen suodatinkartoitus. Kartoituksen aikana käymme läpi kaikki ilmanvaihtokoneesi ja tarkistamme käytössä olevien suodattimien soveltuvuuden kohteeseen.

 

Kattavan kartoituksemme pohjalta tarjoamme kohteeseen käyttöiältään ja energiatehokkuudeltaan soveltuvimman ratkaisun. Soveltuvuuden arvioinnissa huomioimme mm. kohteen erityisvaatimukset, käyttöolosuhteet, halutun suodatusasteen, energiatehokkuuden sekä huoltovälit.

 

MITTAUS

Luotettava tieto
arvioinnin tueksi

Haluamme varmistaa, että ilmanvaihtojärjestelmäsi toimii moitteettomasti. Tämän takia meillä on käytössämme ajantasaiset hiukkasmittauslaitteet, joilla voimme seurata suodattimien tehokkuutta ja erotusastetta todellisissa käyttöolosuhteissa.

 

Mittausten avulla voimme myös tarkkailla tilassa olevaa hiukkaspitoisuutta ja varmistaa, että sisäilman laatu on paras mahdollinen. Näin voimme tehokkaasti seurata ja arvioida suodattimiesi toimivuutta. 

 

LASKENTA

Oikea suodatin oikeaan paikkaan

Laskentapalvelumme auttavat sinua valitsemaan juuri oikeanlaiset ja -kokoiset suodattimet, joilla saavutetaan paras mahdollinen ilmanlaatu mahdollisimman kustannustehokkaasti. LCC- eli elinkaarikustannuslaskennassa mitoitamme suodattimet huomioiden koko elinkaaren aikana kertyvät kustannukset, kuten suodattimien hinta, painehäviöstä aiheutuva energiankulutus, huoltokustannukset sekä hävityskustannukset.

 

Näin varmistamme, että saat järjestelmääsi sopivimmat ja kokonaiskustannuksiltaan edullisimmat suodattimet. 

 

 

KOULUTUS

Jotta tiedät, mikä sisäilmassa ratkaisee

Hyvän ilmanlaadun takaamiseksi on tärkeää ymmärtää suodattimien ominaisuudet ja niiden käyttöön liittyvät seikat. Tämän vuoksi tarjoamme sopimusasiakkaillemme suodatinkoulutuspalvelua. Koulutus auttaa sinua ymmärtämään oikean tuotevalinnan tärkeyden, ja sen avulla saat kattavan kuvan laadukkaista tuotteistamme ja niiden tehokkaasta käytöstä.  

 

Koulutuksen jälkeen ymmärrät mm.:

  • mistä osista suodatin rakentuu, 
  • miten suodatin toimii,  
  • mitä eri suodatusluokat tarkoittavat, 
  • miten valitset tarkoitukseen sopivan suodattimen, 
  • mitä tulee huomioida suodattimen käyttöolosuhteissa ja 
  • miten ja miksi energiatehokkuuteen kannattaa panostaa.